Sport

2014.08.29. 14:41

Wittrédi Dávid szerint egy győzelem nagyon sokat segítene

A hangulattal nincs különösebb probléma, állítja Wittrédi Dávid, a PMFC-MATIAS játékosa. Pedig lehetne, hiszen rosszul rajtoltak a piros-feketék, öt bajnokin csak három pontnál járnak. Nagyon kellene már az első győzelem – Wittrédi reméli, hogy szombaton, a Kecskemét ellen meglesz.

K. Mayer András (Dunántúli Napló)

– A jeges vizes videójukon nagyon jó volt a hangulat. Gyanítom, hogy azért nem minden ennyire rózsaszín manapság.

– Megmondom őszintén, a hangulattal nincs semmi probléma – mondta Wittrédi Dávid, a PMFC-MATIAS játékosa. – De most már meg kellene szereznünk az első győzelmünket! Nagy szükségünk lenne rá!

– Bizony, mert az öt meccsen szerzett három pont elég kevés.

– Valóban nem túl sok. Pont az kellene már végre, hogy akár rossz játékkal is, de nyerjünk, és ezzel elinduljunk felfelé.

– Ami meglepő, hogy hol jól, hol pocsékul futballoznak. Még egy mérkőzésen belül is. Mi lehet ennek az oka?

– Nem tudom. Tizenegy játékos van a pályán, sok mindenből áll össze az egész. Nem tudom, mi hiányzik. A Diósgyőr elleni bajnokin például az első félidőben katasztrofálisan futballoztunk, aztán a vendégek a másodikban nem tudtak eljutni a kapunkig. Az olyan teljesítményt kell kiküszöbölnünk, mint az első félidei. Ha úgy megyünk majd neki a meccseknek, ahogy a szünet után játszottunk, nem lehet, és nem is lesz gondunk.

– Talán az önbizalom hiányzik?

– Nem érzem azt, hogy gond lenne az önbizalmunkkal. Persze amíg nincs meg az első győzelem, mindenkinek stresszesebbek a hétköznapjai. Mégis csak elment már öt mérkőzés, és még csak három pontunk van, amivel a tabella hátsó felében vagyunk.

– Ott is maradnak, vagy lesz ez jobb is?

– Biztosan lesz jobb is! Rossz rajtot vettünk, ennyi történt, de ha győzünk kétszer-háromszor, máris feljebb lépünk a tabellán, és ott leszünk a középmezőnyben.

– Az első sikerre itt a nagy lehetőség most szombaton: az utolsó helyezett, egypontos Kecskemétet fogadják. Muszáj nyerniük!

– Ebben egyetértünk. De amit muszáj megnyerni, sokszor azt a legnehezebb behúzni, veszélyes meccsek ezek. Ugyanakkor azt kell mondjam, érzek annyi erőt a csapatban, hogy ezen a mérkőzésen végre győzzünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!