Értékek

2024.04.18. 11:00

Felelevenítik a bál hagyományát Mohácson

Máté Balázs (Mohácsi Újság.hu)

Fotó: PeopleImages.com - Yuri A

Április 19-én szervezik meg az I. Mohácsi Bál – Tavaszi Hagyományteremtő Estet a Selyemgyár Kulturális Negyed nagytermében. A szervezők célja, hogy Mohács és környékének báli hagyományait felelevenítsék, illetve a helyi kulturális értékeket ápolják. Karitatív célja is van a rendezvénynek, hiszen a Mohácsi Egyesített Szociális Intézmény Idősek Otthonát támogatják a bál bevételéből. A bál hagyományteremtő jellege itt is megmutatkozik, hisz minden évben így szeretnének segíteni helyi közösségeknek, intézményeknek.

A bált 19 órakor Pávkovics Gábor, Mohács polgármestere nyitja meg, ezután Bánki Erik, az Országgyűlés Gazdasági Bizottságának elnöke mondja el gondolatait. A program első eleme egy táncbemutató lesz, majd a svédasztalos vacsora után Kalmus Felicián csellóművész koncertje, Bélavári Zita Couture ruhakollekciójának bemutatója színesíti az estét, melynek hangulatfelelőse az Asterix Live Music Band lesz, a sztárvendég Kökény Attila lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában