Új kalandok

2024.04.25. 10:30

A nő elvált nárcisztikus férjétől, és beköltözött egy világítótoronyba

Író-olvasó találkozóval készül a Csorba Győző Könyvtár április 25-én délután 5 órai kezdettel a Várkonyi Nándor Fiókkönyvtárban.

Czeczon Enikő

A találkozó vendége Kapinya Viktória lesz, akinek első romantikus regénye 2023-ban jelent meg a 94. Ünnepi Könyvhétre, amely a Szívkikötők - Újrakezdő könyvmoly tengerre vágyik címet viseli. 

Az írónő kötetének főhőse az ötvenes évei végét taposó Éva, aki a mediterrán hangulatú Pécs egyik kis könyves antikváriumának tulajdonosa. A nő elvált nárcisztikus férjétől, és azóta minden idejét az üzletben tölti, kutyájával tesz sétákat, vagy a lányaival találkozik. Felismeri, hogy a depresszió már az ajtón kopogtat, ezért erőt vesz magán és leköltözik a tengerhez, hogy új életet kezdjen. Szállása pedig egy horvátországi világítótorony lesz. Élete új helyszínén pedig rengeteg új kaland vár rá. 

Kapinya Viktória író, újságíró, aki korábban a babanet.hu családi portál főszerkesztője volt, és az evamagzin.hu online magazin vendégszerzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában