Közélet

2009.01.21. 14:14

Pécsett találkoznának a világ bélyeggyűjtői

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Posta és Pécs Város önkormányzata szerdán. A Posta két nagyszabású konferenciát is tart majd 2010-ig Pécsett, egyet még az idén, egyet pedig a jövő évben.

B.A.

Partneri megállapodást kötött Pécs Város önkormányzata, a Pécs2010 Menedzsment Központ és a Magyar Posta Zrt. a 2010-es pécsi EKF programok támogatására – jelentette be a baranyai megyeszékhelyen szerdán Szűts Ildikó, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója, Tasnádi Péter, Pécs polgármestere és ifj. Ruzsa Csaba, a 2010 Pécs Menedzsment Központ ügyvezetője.

A Magyar Posta a társadalmi felelősségvállalási programja keretében csatlakozott partnerként a pécsi kulturális főváros programhoz 2009 és 2011 között – közölte Szűts Ildikó. A Posta két nagyszabású konferenciát is tart Pécsett, egyet még az idén, egyet pedig a jövő évben. A 2010-es tanácskozás olyan nagy nemzetközi kongresszus lenne, amelyen a világ bélyeggyűjtői találkoznak, s amelyhez hasonló eddig Magyarországon sehol sem volt.

A Magyar Posta ezen kívül a Postás című, mintegy 40 ezer példányban megjelenő lapjában segítené a pécsiek kommunikációját, országos hálózatában, az úgynevezett Postaboltokban árulná az EKF-hez kapcsolódó termékeket, valamint idén és jövőre forgalmi bélyegeket bocsát ki Pécsről. 2010-ben pedig az úgynevezett személyes bélyegek alapja, háttere Pécs lesz. Ezen kívül a 2010-es postai világnapot is Pécsett rendezik meg – tette hozzá végül Szűts Ildikó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!