Postabontás

2024.04.30. 08:20

A sétálóutca veszélyes, a városvezetés tűri - észrevételezte olvasónk

Wald Kata

Fotó: Löffler Péter

Ismételten szeretném a város vezetésének a figyelmét felhívni arra, hogy a pécsi sétálóutcákban balesetveszélyes a közlekedés. A száguldozó kerékpárosok, és rollerezők miatt. Pénteken egy fiatalember hátulról szélsebesen előzött meg az Irgalmasok utcájában, ételfutár volt, a hátán lévő hatalmas doboz árulkodott erről. Hiába is kiabáltam volna utána, hogy lassabban haladjon, és figyeljen jobban a gyalogosokra, nem hallott volna semmit, mert fülhallgatóval zárta ki a külvilágot.

 Többen szóvá tettük már a Postabontásban, hogy rendkívül veszélyes helyzetek adódnak amiatt, mert az önkormányzat nem hozza meg szükséges döntést a sétálóutcák forgalmi rendjének gyalogosbarát szabályozásáról. Nem elég csak a napvitorlákat felszereltetni, ezt a nagyobb horderejű problémát kellene mihamarabb megoldani. Ha baleset történik, kié a felelősség?!

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!