Majális

2024.04.28. 09:00

Programkavalkáddal készül a Nagykozárért Alapítvány május elsejére

Tóth Viktória

Forrás: Nagykozárért Alapítvány

Igazán népszerűek a Nagykozárért Alapítvány programjai. Csak az elmúlt néhány hónapban farsangi mulatozást tartottak jótékonysági tombolával és sütivásárral, a húsvéti felvonulás és tojásfa-állítás is sokakat érdekelt, az általuk szervezett borkóstolók telt házzal zajlanak. A következő rendezvényük a majális, gyerek- és tűzoltónap lesz május 1-én. 

Radivojevics Dávid, az alapítvány elnöke tájékoztatott, hogy a rendezvényt helyi és környékbeli civilek támogatásával tartják. A településen működő filmstúdió biztosította az esemény helyszínét (Kossuth utca 12.), sokféle, változatos programmal készülnek. A Nagykozári Polgárőr Egyesület ügyel a biztonságos lebonyolításra, a Szent Flórián ÖTE tagjai megismertetik a jelen lévőket a tűzesetekkel, műszaki mentéssel kapcsolatos fontos információkkal, a tervek szerint tűzoltási gyakorlatok is lesznek, s a tűzoltó autót is meg lehet nézni.

Habparty, az alapítvány egyik segítője, Csányi Botond jóvoltából airsoft bemutató, KRESZ-park, polgárőr bemutató, ugrálóvár, táncbemutatók, rajzverseny, vetélkedők, kertmozi és játszóház is lesz a gyerekek örömére. A kapunyitás délután 14 órakor lesz, a programok ingyenesek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!