Postabontás

3 órája

Szakrendelésre applikációval időpontot kérni nehézkes - vélekedik olvasónk

Wald Kata

A szakrendelésekre való időpontkérések nehézségeiről több alkalommal is olvashattunk panaszokat a Postabontásban. Megnéztem a neten, milyen véleményekkel vannak a szakrendelések kapcsán az egészségügyi mobilapplikációról. Sajnos ezek alapján az applikáció letöltésről már le is mondtam. 

szakrendelés, applikáció, telefon
A szakrendelésnél marad a telefonos időpontfoglalás
Fotó: Für Henrik

Szakrendelésnél nem működik

Időpontot akartam kérni szakrendelésre, de az olvasott vélemények alapján maradok inkább a telefonhívásnál. Ez azért szomorú, mert egyéb időpont kéréseknél - mint például a banki ügyintézés - simán, interneten számítógép, vagy laptop használatával lehet az előjegyzést elintézni, telefonos applikáció nélkül. Egyszerűen, gyorsan megjelenik a szabad időpont. Csak rá kell kattintani és már kész is. Azonnal jön az üzenet az e-mailre az időpontfoglalás sikerességéről, annak részleteiről, és azt ki is lehet nyomtatni. 

Nem értem, miért erőltetik ezeket a mobil applikációt, amikor az internetes foglalás sokkal egyszerűbb?! Jobb a dolgokat bonyolítani, erről szól ez a modernebb világ? Talán az a cél, hogy minél kevesebb ember férjen hozzá ezekhez a bonyolult alkalmazásokhoz? Még az applikációk letöltése is elég bonyolult! Persze, bizonyára a fiatalabb korosztály ezzel könnyebben boldogul, de orvoshoz az idősek is járnak.

 Sőt, szerintem ők azok, akik gyakrabban szorulnak egészségügyi ellátásra, korukból adódóan. Nem arra kellene törekedni, hogy mindenki egyszerűen, és gyors hozzáféréshez jusson, biztonságosan?
 M. L.

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!