Postabontás

2024.10.10. 07:40

A posta dolgozóinak jár a köszönet

Wald Kata

Fotó: Nemeth Andras Peter

A posta szolgáltatásaival kapcsolatos vélemények sokszor szerepelnek a Dunántúli Napló SMS, illetve Postabontás rovataiban, és sajnos döntő többségében negatív kommentek jelennek meg. Ezt szeretném most egy kicsit ellensúlyozni az alábbi történettel és köszönetnyilvánítással.

posta, aprópénz, automata
Az aprópénz számlálása a posta jóindulatán múlik? 
Fotó: Zsedrovits Enikő

Még a nyár elején történt, hogy a Jókai utcai nagypostán szerettem volna egy csekket befizetni fémpénzzel, mert itt üzemel fémpénz számláló automata. Régi ügyfélnek számítok, mivel már legalább 20 éve, évi 3-4 alkalommal viszem az összegyűlt aprópénzt befizetés céljából. Utolsó látogatásomkor azonban az automata számláló nem működött, így erre hivatkozva, megoldási javaslat nélkül elbocsátottak.

Mivel a címzett várta az összeget, hazafelé menet a nálam lévő sok apróval és a kitöltött csekkel bementem a Puskin téri postára, hátha tudnak valami megoldást. Nagy meglepetésemre nem utasítottak el, sőt, kedvesen, mosolyogva felajánlották a segítségüket, ami egyet jelentett a zsák fémpénz kézzel történő leszámolásával.

Köszönet illeti a posta dolgozóit

Kedves Postahivatal! Ezúton is szeretném kifejezni köszönetemet a segítőkészségükért és kedvességükért, amellyel a nem mindennapi helyzetet kezelték. Tudom, hogy ennyi aprópénz kézzel történő leszámolása nem kétperces feladat, de Önök mindezt mosolyogva és türelmesen megtették és hiszem, hogy ez s kedvesség és figyelmesség nemcsak nekem szólt, hanem minden odajáró ügyfélnek.

 Sz. E.

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!