Ünnep

2 órája

Karácsony lehetne az év minden napján is akár

Nyakunkon a legszebb ünnep. De a karácsony a lassításról is szól.

Wald Kata

Az üzletekben már hetek óta elérhetők a karácsonyi édességek, napjainkra pedig már a boltok jó részében kapható minden, ami az ünnep kelléke. Díszek, dekorációk, konyhai eszközök, stb. A Postabontásban eddig jellemzően olyan véleményeket olvashattunk, amelyek szerint ez ünneprontás. Én viszont éppen ellenkezőképp gondolom.

karácsony ünnep
A karácsony hangulatát nem rontja el a korai készülődés
Forrás: MW

A karácsony nem a rohanásról szól

Olyan sok a negatív történés a világban, a hétköznapokban is mindenki siet, rohan, idegeskedik. Ha viszont a boltokban a karácsonyi készülődésnek már láthatók a jelei, az jó érzéssel tölt el. Így van elég idő alaposan átgondolni, hogy kinek milyen ajándékot válasszunk, van arra idő, hogy a kínálatot alaposan megismerjük. Otthon, a karácsonyfa feldíszítésével se szoktam megvárni a december 24-ét. Igyekszem hosszabbra nyújtani az ünnepet, ami sokkal kényelmesebb a családnak is. Nincs rohanás. Azt se bánnám, ha az év minden napján karácsony lenne. 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!