Ez jó hír

2024.09.11. 20:15

Újjászületésre vár a műjégpálya – múltat is idézne olvasónk

Wald Kata

Fotó: Laufer László

A pécsi műjégpálya befedésére jövőre sor kerülhet, az elképzelések szerint a beruházást márciusban kezdenék, a Dunántúli Naplóban megjelentek szerint. Ennek kapcsán a következők jutottak eszembe: 

A műjégpálya építése idején bemutatták a teljes épület makettjét. Ennek nem csak az északi oldalon volt lelátója, hanem egy teljes csarnoképület, a két hosszabbik oldalán egyforma lelátókkal, íves, fatartókkal kialakított tetőzettel volt megtervezve. Az építtető akkori ígérete szerint a pálya teljes befejezése a kedvezőbb pénzügyi viszonyok idején meg fog történni. De hát mifelénk ugye ilyenek nemigen fordulnak elő azóta sem. Nekem az akkor látott makett egyébként nem nagyon tetszett. Most azonban az a véleményem, hogy mégiscsak elő kellene venni azt a régi tervet. Ha megvan még valahol, akkor le kellene porolni, és felhasználni a korisport rajongóinak kedvére. 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!