Botrányos

2 órája

Lefröcskölte a busz az időseket

Néhány napja olvasótársam számolt be róla, hogy a pécsi köztemetőnél olyan messzire helyezték a buszvárót a megálló táblától, hogyha az ember leül, nem ér oda az első ajtóhoz, hogy fel tudjon szállni a járműre. Igaza van, sőt!

Bama.hu

Illusztráció.

Fotó: Matey István

Nem csak ez a probléma az említett helyen: idős szomszédom temetésen volt a köztemetőben, esős időben. A buszra várva a néni többedmagával a fedett váróban próbált menedéket keresni. De a temető főbejáratnál annyira okosan áthelyezték a buszvárót, hogy a vízlefolyó az úton pont itt van.

Megérkezett a busz, és öt idős embert annyira telefröcskölt, hogy csupa víz lett a ruhájuk, teljesen átáztak. Szegények sírva jöttek haza, megbetegedtek, azóta is náthásak. Szomszédomnak gyógyszert kellett hoznom. Fel vagyok háborodva, eszetlenül van minden ebben a városban megcsinálva...

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!