Felháborító!

1 órája

Hajnalig remegtek a falak a buli miatt - panaszolja olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Pressmaster

Kertvárosban élők közül többen már évek óta küzdünk az Expo Centerben zajló diszkók, rendezvények rendkívüli hangereje miatt. A hétvégén, szombatról vasárnapra virradó éjjel minden eddigi rekordot megdöntött a dübörgő zene hangereje, ami hajnali 5-ig elviselhetetlen volt, még néhány kilométerre az Expo Centertől is.

 Értetlenül állunk a jelenség előtt, ugyanis minden korábbi ígérgetés ellenére - miszerint halkabb lesz a zene a létesítménybe szervezett bulikban - mintha direkt még emeltek volna az eddigi hangerőn, és úgy tűnik egy Dj kénye-kedve szerint okozhat kellemetlenséget több ezer embernek.

 Más városokban betartják a csendrendeletet, itt az van, hogy hajnalig remegnek a falak és az emberek egy percnyi pihenés nélkül kell, hogy töltsék az éjszakát. Felháborító és továbbra is érthetetlen, miért nem lehet lejjebb tekerni a hangerőt! A basszushangok miatt rezonálnak a panelfalak, még füldugóval is elviselhetetlen. Az illetékesek miért nem tesznek semmit annak érdekében, hogy ez a rendszeresen visszatérő probléma végleg megszűnjön?! 

Név és cím a szerkesztőségben 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!