Postabontás

3 órája

A temetői buszváró a legrosszabb helyre került

Több olvasótársam is beszámolt róla a közelmúltban, hogy a Pécsi Köztemető északi kapujánál (főbejáratnál) a buszvárót áthelyezték. Csatlakozom az előttem írókhoz, a temetői buszváró szerintem a legrosszabb helyre került! El is mondom, hogy miért.

Bama.hu

A kép illusztráció

Fotó: LP

A buszváró régi helyén közel volt hozzá az utastájékoztató tábla. Nyugodtan el lehetett olvasni. A régi helyén nem takarta el az utat a temető kiugró fala, időben lehetett látni a déli kapu emelkedőjéről leereszkedő buszokat. A régi helyén nem okozott tumultust a buszváró a lámpa jelzésekor egyszerre átérő embereknek, mert nyitott volt az egész, tágas. A régi helyén távolabb volt a váró a lámpánál várakozó autók első sorától, és nem terítette be a várakozókat az egyszerre indulók kipufogógáza. A régi helyén nagyobb volt, elkülönítettebb az ülőtér, mint ez a mostani cseppnyi pad.

Az új beálló esztétikus szép kinézetű, de az lenne a legfontosabb, hogy akik számára készült azok igényeit kiszolgálja, és ne nehezebbé tegye azokat. Ez nem csak a nyugdíjasok problémája, ez mindenkié! Az esővíz, a kipufogók gáza, a lámpa jelzése az első ajtós felszállás adott. A kihelyeztetőnek ezeket a tényeket kellett volna figyelembe vennie! Csak reménykedem abban, hogy a beálló régi helyén lévő kilógó régi kábelek még újra felhasználásra kerülnek. 

N. J.

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!