Postabontás

2024.08.17. 19:30

Tolvajok állnak lesben a strandokon

Wald Kata

Fotó: Szendi Péter

Sajnos nem csak a papucsok vannak a strandokon veszélyben - a DN-ben olvasott eset nem egyedi, nekem is van olyan ismerősöm, aki mezítláb volt kénytelen a strandról hazamenni, mert miközben úszott néhány hosszt, valaki a papucsát elvitte. De van olyan ismerősöm is, akinek a törölközőjét is ellopták Orfűn, a szabadstrandon, miközben ő bement úszni egyet. 

Gondolom, vannak erre szakosodott tolvajok, akik kifigyelik, hogy ki van egyedül, mikor hagyja felügyelet nélkül a holmiját, és akkor lecsapnak. Bennem az a kérdés merül fel leginkább, hogy mit kezdenek vajon a használt törölközővel, vagy a használt papuccsal azok, akik ellopják? Nem gondolom, hogy el tudják adni ezeket. Vagy mégis?! És ami a legbosszantóbb, hogy nem  is nagyon lehet védekezni a tolvajok ellen. Vagy valahányszor bemegyünk a vízbe, zárjunk az öltözőszekrénybe - már ahol van ilyen - mindent? Ez életszerűtlen. Ahogy az is, hogy ne papucsban közelítse meg a fürdeni induló a medencét. 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!