Postabontás

2024.07.05. 08:00

Olvasói levél: továbbra is veszélyes a Centrum parkoló környéke

Tóth Viktória

Gyorsan körbejárt a városban az a történet és a hozzá kapcsolódó videó, amikor május közepén egy sofőr szándékosan ütött el az autójával két embert Pécs belvárosában. A Centrum parkoló környékén alakult ki szóváltás két társaság között, aminek ez lett az eredménye. Sőt, utána még el is hajtott a sofőr a helyszínről. Nap mint nap járok arrafelé, így láttam, hogy az eset után néhány napig fokozott figyelem hárult erre a területre, rend is volt. Ám nem telt el sok idő, hamarosan visszatértek a kétes arcok a környékre. Iszogatnak, bomlasztanak, kiabálnak. Múltkor éppen állítottam le a kocsimat a parkolóban, amikor odajött hozzám az egyik egyén pénzt kérni. A nemleges válasz után természetesen még neki állt feljebb, hangos káromkodás után hagyott elmenni a dolgomra.

Jó lenne ha a rendőrség vagy a közterület-felügyelet gyakrabban járna errefelé, és esetenként elküldenék innen a kétes alakokat, esetleg büntetést szabnának ki rájuk a közrend megzavarásáért vagy koldulásért.

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!