Postabontás

2024.07.24. 08:00

A belváros szép, a parkolás borzalmas – írja olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: zhukovvvlad

Gondozatlanság jellemzi a pécsi közterületek jelentős részét - olvashattuk nemrég a Postabontásban. Tegyük hozzá: a belvárost kivéve. Mert Pécs központjában a parkok, terek tisztaságára, a növények ápoltságára nem lehet panasz. Hangsúlyozom: ez szorosan véve a város központjára jellemző. Ahol viszont a parkolás okoz komoly nehézséget. Kedden délelőtt a vásárcsarnok közvetlen közelében sajnos nem találtam helyet, próbálkoztam a Centrum parkolóban, ami szintén teljesen tele volt. Nem én voltam az egyetlen, aki körbe-körbe járva próbált helyet találni. Sikertelenül. 

A Jókai utca felé hagytam el a területet, és gondoltam, sebaj, akkor marad az Árkád - északról próbáltam a parkolót megközelíteni, amikor szembesültem azzal, hogy a felújítási munkák még tartanak a rámpánál, tehát nem lehetett a parkolóba a korábban megszokott módon behajtani. És én nem voltam annyira bátor, mint az előttem közlekedő két autó, akik a tiltás ellenére is bekanyarodtak jobbra. Kíváncsiságból a vasútállomás melletti P+R parkolónál is tettem egy kört - helyet ott se találtam. Fél óra is eltelt, mire végre le tudtam tenni az autót. Szerintem ez elfogadhatatlan.

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!