Postabontás

2024.06.23. 19:00

Napok óta nem működnek a jelzőlámpák - panaszolja olvasónk

Nem működnek a jelzőlámpák a hatos út uránvárosi szakaszán, és a Szigeti-Malomvölgyi utak kereszteződésénél se.

Wald Kata

Fotó: Kovács Erika KE

Nem újkeletű a probléma - napok óta sárgán villognak a lámpák ezen az amúgy rendkívül forgalmas útszakaszon. Az uránvárosi piac magasságában egy szokatlan tábla ragadta meg a figyelmem: a hatos utat átszelő zebra előtt egy tábla arra hívta fel  a figyelmet, hogy a jelzőlámpa nem üzemel. 

Amivel nem is lett volna különösebb probléma, ennél azonban sokkal figyelemfelkeltőbb volt a hatalmas kartonszerűségre rajzolt felkiáltójel, és mellette a kézzel írt felirat: 

Vigyázz, zebra!

Olyan a tábla, mintha valaki önszorgalomból készítette volna el otthon, és helyezte volna ki az út szélére. Mindenesetre az biztos, hogy nem ez az ideális megoldás. Kíváncsi lennék, hogy miért tart hosszú napokig a lámpák javítása. Ha pedig tudható, hogy nem egyszerű a helyreállítás, akkor illene a házilag összetákoltnál korrektebb táblákat kihelyezni szerintem. 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!