Újra a varjakról

2024.06.21. 20:00

Az állatok nem a városba valók - mondja olvasónk

Wald Kata

Fotó: Denes Martonfai

Az utóbbi napokban két esetben is jelent meg egy-egy hozzászólás a Postabontás rovatban. A hozzászólók azt kifogásolják, hogy miért kell a varjakat zavarni, hagyni kell őket szaporodni a város területén. Szeretném, hogy ha az oldalvonalról bekiabálók elcserélnék a lakásukat a Nagy Imre út elején lakókkal, vagy az Anikó, Keszüi út, Varsány út által határolt, varjú kolóniáktól terrorizált lakókkal. Először el kell jönni a helyszínre, egy-két órát eltölteni a fák alatt és utána, fürdés után lehet véleményt mondani. 

A kutyákkal kapcsolatban hasonló a véleményem, általában az állat az okosabb, és nem a gazda, aki a fűben, járdán hagyja a terméket. Én például részleges ínszalag szakadást szenvedtem, amikor a füves dombon megcsúsztam az ott hagyott maradékon. Magam is állatbarát vagyok, de vallom, hogy minden állat lakjon a természet rendje során kialakult helyén. A zajt, a szennyezést nem kívánom tűrni, mert élhetetlenné vált emiatt a lakókörnyezetünk. 

Név és cím a szerkesztőségben

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!