Postabontás

2023.11.27. 19:30

A kocsim azóta is kotyog a kátyúktól - osztja meg rossz tapasztalatát olvasónk

Nemcsak Pécs büszkélkedhet a minősíthetetlennek mondható utakkal, Szalánta is beállhat a sorba.

Bama.hu

Fotó: Studio Peace

A minap Siklós fele vitt az utam. Tisztában vagyok vele, hogy Szalántán közműfejlesztés zajlik. Mellékes, hogy ideje volt már, hogy ne a szippantós autó járjon minden házhoz. Már hónapok óta zajlanak a munkálatok. Ismerjük a mondást, ,,jó munkához idő kell, a rosszhoz meg még több". Itt most teljes egészében megállja a helyét, hisz már hosszú ideje zajlik a túrás-fúrás, ennek ellenére csak rosszabb állapotba kerül az aszfalt, mint ahogy volt. Ilyenkor azt kívánja az ember, hogy bár hozzá se nyúltak volna.

Érdekes, hogy szakemberek, akik nap mint nap ezzel foglalkoznak nem tudnak egy olyan aszfaltot készíteni, ami egy síkba van az előzővel, így igazi hullámvasútra kell készülni ha arra járunk. Ha már valamit csinálnak, akkor nem lehetne normálisan? Sokkal egyszerűbb lett volna felbontani az egész sávot és azt újra betonozni, mint csak feltörni és kiásni belőle 50-60 centit.

A poén az egészben már csak annyi, hogy vannak részek, amivel pár hete végeztek, de már be van törve, omolva. Ha valaki ezekbe a lyukakba véletlen belehajt - ahogy én is tettem egy figyelmetlen pillanatban - azonnal viheti is szerelőhöz az autóját. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!