Postabontás

2023.08.30. 19:31

A parkoló autók is veszélybe kerültek a Melinda utcában a megnövekedett forgalom miatt

Wald Kata

Pécsett, a Nagy Imre úton közműfelújítás történik, ezért az utat lezárták. Több terelőútvonalat is kijelöltek, ennek ellenére a Melinda utat terheli a forgalom. Ami lakó, pihenő övezet. Tehát átmenő forgalom nem hajthatna be az utcába. Arra, hogy az utca balesetveszélyessé és élhetetlenné vált a megnövekedett forgalom miatt, már többen panaszkodtak a Postabontásban. Sajnos már több parkoló autó is megsérült - köztük a minap az enyém is. Hogy ki okozta a kárt, nem tudni. 

A városüzemeltetés, a rendőrség, a közútkezelő csak egymásra mutogatnak, de nem hajlandó senki semmit tenni a helyzet rendezése, normalizálása érdekében. Amikor megkérjük a hatóságot, hogy jöjjenek ki, és intézkedjenek, akkor se látjuk, hogy büntetnék a szabálytalankodókat. Iskola, óvoda is van a közelben, és nagyon sok gyerek is lakik a környéken - lakó, pihenő övezetről lévén szó eddig nem kellett attól tartani, hogy a nagy forgalom miatt esetleg bajuk eshet. A Melinda utca nem főút, nem is terelőút! Jó lenne, ha ezt az erre szabálytalanul közlekedők is végre megértenék! Gyakoribb rendőri jelenlét és a szabálytalankodók bírságolása jelentené talán a megoldást. 

Név és cím a szerkesztőségben

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!