Iszonyú

12 órája

Magyar Péter börtönnel fenyegette volt élettársát (videó)

Vogel Evelin újabb megdöbbentő videót tett közzé közösségi oldalán.

MW

Magyar Péter és Vogel Evelin

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Havran Zoltán

Az újabb videóban Vogel Evelin azt mondta, hogy az Indexnek adott interjú óta rengetegen keresték meg azzal a kérdéssel, hogy miért állt a nyilvánosság elé – vette észre a Magyar Nemzet.

– Péter átlépett egy határt. Egy olyan határt, amit azt gondolom, hogy senki nem engedhet meg magának. Főleg nem egy olyan ember, aki azt mondja magáról úton-útfélen, hogy emberséges, empatikus, hogy az emberekért van, hoz meg áldozatokat

 – fogalmazott Vogel Evelin.

Elmondta: pár hete Magyar Péter megkérte arra, hogy menjen el hozzá, vigye el a nála maradt dolgait. „Amikor megérkeztem, egy kis szokásos chit-chat után behívott a házba, ahol – mint kiderült utólag – Radnai Márk is tartózkodott. Becsukta az ajtót, lement a konyhába, majd feljött a Márkkal és egy papírral a kezében.

A papíron az állt, hogy tudják, hogy én mit tettem, hogy mi van nálam, és hogyha nem csinálom azt, amit mondanak, hogyha nem segítek nekik, akkor tönkreteszik az életemet, hogy börtönbe juttatnak”

– tette hozzá.

A teljes cikket ITT olvashatják el. 

Menczer Tamás: Meddig menekülsz, Peti?

„Magyar Péter egy fogott ember. És mit csinál egy fogott ember? Azt, amit parancsolnak neki” – mondta Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára legújabb feltöltött videójában. A kormánypárti politikus szerint ezért tapsolt lelkesen Magyar Péter Ursula von der Leyen háborúpárti mondatainak, és ezért tapsolt lelkesen Manfred Weber háború- és bevándorláspárti mondatainak is. És persze nem védte meg Magyarországot az LMBTQ-propagandistákkal szemben sem.

„Cserébe Magyar Péter a botrányai és az igazságszolgáltatás elől bebújhat a brüsszeli mentelmi joga mögé. Így menekül egy botrányhős. Így menekül egy diszkóliberális politikus. Meddig menekülsz, Peti?” – tette fel a kérdést Menczer Tamás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában