Ingatlanbazár

1 órája

Falusi életérzés a mindennapokban

Vokány csendes, rendezett falujában keresi új tulajdonosát ez a teljeskörűen felújított vályogparasztház. Az ingatlan hibátlan állapotban van, tágas és modern kényelem jellemzi. Közel 5000 négyzetméter föld is tartozik hozzá, ami számtalan lehetőséget rejt magában, és egy kis tónál ér véget. Van még használható istálló is, ennek felújítása azonban már az új tulajdonosra vár.

Eladó Vokányban, egy igényesen, teljeskörűen felújított vályog parasztház, gazdálkodásra is alkalmas területtel.

Az ingatlan amerikai konyhás nappalival és 2 hálószobával, valamint fürdőszobával, wc-vel, ill. kamrának alkalmas helyiséggel rendelkezik.

 

A felújítás során a ház vadonatúj tetőt kapott, cserélték a víz- és villanyvezetékeket, új burkolatok, szaniterek, gépesített konyhabútor, valamint hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre. Teljesen új a fűtésrendszer is, az otthon melegét vegyes tüzelésű kazán biztosítja, de H-tarifás hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll.

 

A házhoz tartozik egy nagy méretű, több helyiséges istálló is, ami használható, de felújításra szorul. Az istálló mögött közvetlenül egy elkerített 400 nm-es kert található, emögött az ingatlanhoz közel 5000 nm-es föld is tartozik, mely egy kis tónál végződik.

Vokány egy rendezett, könnyen megközelíthető, csöndes falu Pécs és Siklós között, a Villányi-hegység északi lejtője alatt.

 

További családi házakért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!