Vízilabda

3 órája

Újabb négy évig az MLVSZ elnökségi tagja marad Lukács Gergely

Bama.hu

Fotó: Laufer László

Október 12-én tartották a Duna Arénában a Magyar Vízilabda Szövetség tisztújító közgyűlését. A küldöttek további négy évre, a 2022-ben a sportág élére kinevezett olimpiai bajnok Madaras Norbertet választották meg elnöknek. Ezt követően az elnökség összetételéről is döntés született. A Területi Liga képviseletében a PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola vízilabda-szakosztályának vezetője, Lukács Gergely újra elnökségi tag lett, így második ciklusát kezdheti meg – számolt be róla a PSN Zrt. 

A Magyar Vízilabda-szövetség beszámolójából kiderül, hogy a küldöttek mind az elnöki beszámolót, mind a stratégiát egyhangúlag elfogadták, majd következett az elnök és az elnökség megválasztása. Madaras Norbert egyhangúlag, immár egy teljes olimpiai ciklusra kapott megbízatást a tagszervetekről elnökként.A szervezet társelnöke továbbra is Beck György lesz, alelnöknek a liga jelöltjét, Gergely Istvánt, valamint a World Aquatics vízilabda-bizottságának vezetőjét, Molnár Tamást választották meg. Az elnökség tagja lett a liga képviseletében Biros Péter és Tóth Sándor, a Szakmai Testület képviseletében Kovács István, a Területi Liga részéről Lukács Gergely, az Utánpótlás és Sportszakmai Bizottságból Székely Bulcsú, valamint a Nemzet Sportolójaként Faragó Tamás. Rajtuk kívül a küldöttek Dala Tamásnak, Zantleitner Krisztinának, Nyíri Zoltánnak, Lovas Péternek és Kis Gábornak szavaztak bizalmat.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában