Triatlon

10 órája

A PSN versenyzői mindent kiadtak magukból

Megcsinálták! A legjobb magyar eredményekkel tértek haza a PSN Zrt. - Pécsi Sportiskola versenyzői a Balkán-bajnokságról.

Kvanduk Bence

Kiválóan szerepeltek a PSN Zrt. - Pécsi Sport­iskola triatlonosai az Izvoraniban rendezett Balkán-bajnokságon (Europe Triathlon Balkan Championships Izvorani). A két elit versenyző, Péter Benedek a hatodik, Kovács Márton Soma a 11. helyen ért célba, amivel a magyar különítmény legjobb eredményét érték el a romániai megmérettetésen.

PSN
Jól helyezkedtek a PSN versenyzői
Forrás: PSN Zrt.

– Jó eredményekkel zárták versenyzőink a Balkán-bajnokságot Romániában – értékelt a PSN Zrt. oldalán Tarnóczi Tamás utánpótlás-vezetőedző. – Az Izvoraniban megrendezett sprint távú triatlonversenyen 5 magyar elit versenyző ugrott a vízbe, hogy ebben a szezonban utoljára összemérjék erejüket a nemzetközi mezőnnyel. Közülük ketten, Kovács Márton Soma és Péter Benedek képviselték a PSN Zrt. - Pécsi Sportiskolát. Mindkét versenyzőnknek jól sikerült a mezőnyben való helyezkedés, mind az úszás, mind a kerékpározás során, majd a futáson magukból mindent kiadva értek célba a mezőny első harmadában.

A pécsiek mellett hazánkat Heiszmann Benedek, Lukács Péter és Holba Dániel képviselte a viadalon. Ebben a sorrendben a 19., a 23., valamint a 24 pozícióban szelte át a három magyar sportoló a célvonalat.

A PSN Zrt. - Pécsi Sportiskola eredményei

6. hely: Péter Benedek.
11. hely: Kovács Márton Soma.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában