Kosárlabda

2 órája

A Panthers az első hazaira készül

Nagyon kell a szurkolók támogatása! A PVSK-Veolia először játszik itthon az idényben, s a bomba formában lévő Paksot fogadja szerdán. A Panthers a Körmend elleni meccs után biztosan mindent el fog követni, hogy kiszolgálja a közönségét.

Kvanduk Bence

Két idegenbeli vereséget követően először léphet hazai környezetben parkettre idén az NB I.-ben a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata. Szerdán 18 órára a Paks érkezik a Lauber Dezső Sportcsarnokba a Panthershez.

Panthers
Eddig szerencséje se volt a sorsolással a Panthersnek, előbb a Falcóval, majd a Körmenddel játszott

Az atomvárosiak kiválóan kezdték az idényt a Budapest Honvédra 31 pontos verést mértek, majd az Alba Fehérvárt is legyőzték 92–85-re Benke, Chandler és Eilingsfeld kiváló játékával. Ezt a hármast kell majd valahogy kiiktatnia a Panthersnek, hogy megszerezhesse első sikerét az idényben, s elinduljon célja, a bennmaradás megvalósítása felé.

– Nagyon várom már a meccset, bízom benne, hogy rengeteg szurkoló jön ki szerdán – mondta Szrecsko Szekulovics vezetőedző a Vasút videójában. – Mondanom sem kell, hogy telt ház előtt, pokoli atmoszférában sokkal könnyebb jól teljesíteni, arról nem is beszélve, hogy a hazai pálya most végre nekünk lesz egy kis előny. Az első fordulókban elég sokat kell utaznunk, így nagyon örülök, hogy végre a Lauberben meccselhetünk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában