Kézilabda

3 órája

A Mohácsi TE elcsípte első pontját

Rátalált az útjára az újonc. A Mohácsi TE 1888 női kézilabda megszerezte első pontját az NB I. B. negyedik fordulójában. A rivális Tempo KSE gárdájával ikszelt.

Kvanduk Bence

Kemény csatát vívott a Mohácsi TE a Tempo KSE otthonában, s végig ott lihegett riválisa nyakában. Sőt, az első gólt is Kindl Gabriella tanítványai szerezték a találkozón, de ezt követően a szünetig egyszer sem volt náluk az előny.

Mohácsi TE
Kindl Gabriella Mohácsi TE-je megszerezte első pontját az NB I. B. idei kiírásában
Forrás: Mohácsi TE 1888

A fordulást követően ismét a mohácsiaké volt az első találat, de pár perc múlva már ismét a hazaiak vezettek. A folytatásban hol egyik, hol másik csapat kaparintotta meg az áhított előnyt, de elhúzni egyik sem tudott. A  utolsó másfél percnek egálból mentek neki a csapatok, s mindkettő előtt ott volt a lehetőség a győzelemre. Az MTE kétszer is lőhetett, de Kaló próbálkozását hárította a hazai kapus, míg Rittlinger utolsó másodperces kísérlete a kapufán csattant. Így maradt a pontosztozkodás, de aligha bánkódnak most emiatt Bozsovicsék.

Tempo KSE–Mohácsi TE 25–25 (11–11)

Női kézilabda NB I. B., 4. forduló.
MTE: Hibácska, Bartók – Rittlinger 2 (1), Papp E. 1, Kaló 3, Nagy M. 1, Bozsovics 5, Kovács Zs. 1, 1, Varga-Kósa 1, Takács J. 2, Mentes 8 (6), Sztanó 1. Edző: Kindl Gabriella.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában