Kézilabda

3 órája

Negyvenig száguldottak: simán győzött a Kozármisleny

Kettőből három! A Siklós férfi és a Kozármisleny U21-es női kézilabdacsapata is nyerte hétvégi meccsét az NB II.-ben, a PEAC-nak nem volt ilyen szerencséje.

Kvanduk Bence

Nem sikerült jól a PTE-PEAC számára a Nagykanizsa elleni rangadó a férfi kézilabda NB II. E-csoportjának 4. fordulójában. A pécsiek ugyan a szünetben még csak egy találattal voltak lemaradva, végül hattal kaptak ki.

Kozármisleny
A Kozármisleny tehetségei nagy sikert értek el
Forrás: Kozármisleny SE

Sokkal jobban szaladt a Siklóssal a szekér, a Pelikán gyakorlatilag legyalulta a Nagyatád csapatát, és simán begyűjtötte a két pontot.

Női fronton a Kozármisleny U21-es gárdája a Dunaújváros rivális korosztályos együttesével ment bele egy lövőpárbajba, s jobban is jött ki belőle. A mislenyi tehetségek negyvenig repesztettek, s tízzel verték az ellenfelüket.

Nagykanizsa–PTE-PEAC 36–30 (17–16)

Férfi kézilabda NB II., E-csoport, 4. forduló. PEAC: Fekete Á., Bordás – Szárszó 1, Forgács D., Bujtár 4, Vass Á. 2, Dobrai 2, Szép M. 9, Várnagy, Vida 2, Takács B. 4, Kovács D. 2, Tóbiás 4. Edző: Kovács Gábor.

MK Pelikán Siklós KC–Nagyatád 35–18 (14–8)

Férfi kézilabda NB II., E-csoport, 4. forduló. Siklós: Dencs, Deák – Szabó Zs. 1, Virág Zs. 3, Temesvári 10, Dávid, Szenttamási-Nagy 3, Katona B. 1, Szabó B. 1, Kovács R. 4, Fekete Z. 2, Nagy Á. 4, Kollár 2, Szakács B. 1, Berényi 3. Edző: Borbandi István.

Dunaújváros U21–Kozármisleny U21 30–40 (13–21)

Női kézilabda NB II., E-csoport, 3. forduló. Kozármisleny: Nickl, Mohari – Papp-Szentpáli 2, Bánhegyi 3, Torgyik 3, Kollár 5, Ostrosics 2, Buchholz 3, Kecskés N. 4, Hónig 5, Bursac 1, Grosics 9, Pintér S. 2, Csökmei 1. Edző: Mátrai Péter.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában