Kosárlabda

5 órája

Djokics: voltak furcsa fújások

Nagyot harcoltak az NKA Universitas Pécs női kosárlabdacsapata az Európa-kupában, de végül alulmaradt a La Molisana Campobassóval szemben. Zseljko Djokics nem fogta vissza magát az értékelésnél.

Kvanduk Bence

Óriásit hajrázott ugyan Olaszországban az NKA Universitas Pécs, szinte el is tüntette a Campobasso három negyeden át építgetett előnyét, de végül kifutott az időből szerdán este. Zseljko Djokics azonban nem lehetett összességében elégedetlen a látottakkal.

Djokics
Zseljko Djokics a játékvezetést is emlegette értékelésében
Fotó: Löffler Péter

Zseljko Djokics, az NKA Universitas Pécs vezetőedzője: – Nagyon jó hangulatban, kiváló szurkolók előtt játszottuk ezt a meccset, egyáltalán nem volt könnyű dolgunk itt. Komoly nehézséget jelentett, hogy első számú centerünk fura szituációk után fault problémákba került. Nagyon büszke vagyok arra, hogy egyetlen pillanatra sem adtuk fel a harcot, és a körülmények ellenére is visszajöttünk a meccsbe. Sajnos a végén időkérés után is volt egy furcsa fújás, elveszítettük a labdát, de a végén dekoncentráltak voltunk, pedig ebben a versenyben minden pont és minden pillanat számít. Hibáztunk dobásban, és rögtön faultoltunk, amellyel ajándékba adtunk hat büntetőt a végén, ennek nem szabadott volna megtörténnie. Tanulnunk kell ebből a szituációból és nagyobb összpontosítással kell játszanunk, amit ebben a periódusban a meccsek során fogunk tudni elsajátítani, mivel alig vannak edzések. Gratulálok a Campobassonak, első, történelmi Európa Kupa győzelméhez, jól játszottak, nagyot harcoltak, megmutatták a pályán, hogy nagyon jó csapat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában