Labdarúgás

2 órája

Remekelt Nagykozáron a PEAC II., nem bírt egymással a Villány és a Bóly (galéria)

A PEAC II. magabiztos győzelmet aratott a Nagykozár vendégeként, a Bóly és a Villány gól- és lapzáporos döntetlent játszott egymással az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I. osztályú labdarúgóbajnokság 6. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Szabó Dániel

Fotó: Löffler Péter

Bodor Márkó révén ugyan a Nagykozár megszerezte a vezetés az első félidőben, de nagyon hamar egyenlítettek a vendégek. A PEAC a második játékrészben magasabban fokozatra kapcsolt, s végül 4–1-re megnyerte az összecsapást.

Nagykozár–PTE-PEAC II. 1–4 (1–1)

Nagykozár. Vezette: Maráz Zsolt (Albert G., Csátity). Nagykozár: János G. – Bischoff, Fröhlich, Laki M., Meretei (Policsek, a szünetben) – Duraku Z., Sziládi, Duraku E. (Rigó, 83.) – Kiss K., Bodor, Babai (Kiss-Tóth, 66.). Vezetőedző: Takács Lajos. PTE-PEAC II.: Meggyes – Nyitrai, Varga B., Tornyos (Rácz, 79.), Jeránt (Nagy B., 66.) –  Nagy G., Molnár Cs., Gelencsér B. – Udvardi (Gergics, 72.), Oszvald, Gelencsér G. Vezetőedző: Gál Szabolcs. 

Gólszerzők: Bodor (35.), illetve Oszvald (37.), Gelencsér G. (60.), Udvardi (62.), Gelencsér B. (66.).  

Kiállítva: Duraku Z. (75.).

Fordulatos és indulatoktól sem mentes csatát vívott egymással a Villány és a Bóly vasárnap délután. A hazaiak háromszor is megszerezték a vezetést, de Buni Barnabás együttesének mindig volt válasza a másik kapunál. Hozzá kell tenni, hogy a 32. perctől a villányiak emberhátrányban játszottak, ami jócskán megnehezítette a dolgukat. A hajrában még kétszer villant a piros, előbb Kovács Kristófnak, majd Nagy Gábor vezetőedzőnek is el kellett hagynia a kispadot. 

Villány–Bóly 3–3 (2–2)

Villány. Vezette: Nagy Zsolt. Villány: Szabó B. – Ulakity M., Forró, Szücs B., Tóth O. – Illés Sz., Lehota, Sztojka A. (Csernyánszy, 58.), Ulrich (Fischerm 71.) – Gellén, Szentes (Rázsics, a szünetben). Vezetőedző: Nagy Gábor. Bóly: Dósa – Pókos (Breitenstein, 54.), Szíjas, Marton, Bódis – Stefán (Dóra B., 83.), Magyar D., Fűrész (Vénosz, a szünetben)– Kutor, Spannenberger J., Zsebe G. Vezetőedző: Buni Barnabás. 

Gólszerzők: Ulrich (2., 52.), Sztojka A. (21.), illetve (Spannenberger J. (18.), Zsebe G. (25.), Magyar D. (82.).

Kiállítva: Illész Sz. (32.), Kovács K. (85. – a kispadról), Nagy Gábor (89. – a kispadról).

Forrás: MLSZ adatbank

Szombaton játszották: Mohács–PVSK 3–1

Elhalasztva az időjárás miatt: Komló–Alpassport Siklós.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában