Labdarúgás

2024.09.17. 11:00

Márton Gáborékkal kell felvennie a kesztyűt a Szentlőrincnek

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Kisorsolták az M4 Sport stúdiójában a MOL Magyar Kupa 4. fordulójának párosítását, amelyben még a Szentlőrinc SE érdekelt.

A piros-feketék a PMFC kárára jutottak a legjobb 32 közé, ahol egy igen kemény ellenféllel kell majd szembenéznie Waltner Róbert legénységének. A Márton Gábor dirigálta Zalaegerszeg látogat majd Lőrincre október 30-án. Így a Kozármisleny után a Szentlőrinc is élvonalban szereplő gárdát kapott. A kék-fehéreket kiütő Kecskemét az NB III.-as Karcaggal találkozik majd.

A MOL Magyar Kupa 4. fordulójának sorsolása: Tiszafüred (NB III.)–Ferencváros, BVSC-Zugló (NB II.)–Újpest, Budapest Honvéd (NB II.)–Mezőörs/Paks, Mezőkövesd (NB II.)–Debreceni VSC, Szentlőrinc (NB II.)–Zalaegerszeg, Mosonmagyaróvár (NB III.)–ETO FC Győr, Szeged-Csanád GA (NB II.)–MTK Budapest, Fehérvár FC–DVTK, Ajka (NB II.)–Nyíregyháza, Karcag (NB III.)–Kecskeméti TE, Tatabánya (NB II.)–Puskás Akadémia, FC Sopron (NB III.)–Soroksár (NB II.), Balatonalmádi (megyei I.)–Kisvárda (NB II.), ESMTK (NB III.)–Gyirmót FC Győr (NB II.), Tarpa (megyei I.)–Iváncsa (NB III.), Gödöllő (megyei I.)–Dorog (NB III.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában