Labdarúgás

2024.09.07. 19:59

Külföldön dolgoztatta meg a Misleny az eddig kevesebbet játszókat

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Kihasználva a válogatott szünetet, a HR-rent Kozármisleny Horvátországba utazott, hogy megütközzön a Slaven Belupo csapatával, amely a 10 csapatos horvát élvonal egyik együttese. A találkozón a kék-fehéreknél főként olyanok kaptak lehetőséget, akik kevesebbet játszottak eddig, így mindenképpen hasznos edzőmeccsen van túl a gárda, még ha 3–0-ra a hazaik is nyertek.

Slaven Belupo–HR-Rent Kozármisleny 3–0 (0–0)
Labdarúgó felkészülési mérkőzés. Molve, 200 néző. 
Kozármisleny: Oroszi – Beke (Schuszter), Gajág (Vajda), Rácz, Debreceni – Horváth D (Major). Lépő (Szabó P.) – Kócs-Wasburn, Kiss B., Czipf (Koszovscsuk) – Pesti (Hegedűs L.). Vezetőedző: Pinezits Máté.
Pinezits Máté vezetőedző: – Több csoportra osztottuk ezen a hétvégén a játékosokat aszerint, hogy kinek mennyi játékidőre, vagy éppen pihenőre van szüksége. Örülök, hogy a horvát első osztályú Belupo ellen is jól beleálltak a srácok a mérkőzésbe. A 60-65. perctől lehetett érezni, hogy az előbb említett okok miatt fölénk kerekedett az ellenfél, ugyanakkor értékes és számunkra fontos mérkőzést játszottunk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában