Labdarúgás

2 órája

Könnyen előfordulhat, hogy a Lőrinc és a Misleny lesz az első két helyen

Ezen a vasárnapon mindkét NB II.-es baranyai labdarúgócsapatnak útra kell kelnie. Az éllovas Szentlőrinc SE a sereghajtó Békéscsaba otthonában próbálhat 17 órától visszatérni a jó ösvényre első vereségét követően, míg a HR-Rent Kozármisleny épp ahhoz a Kazincbarcikához utazik, amely foltot ejtett a piros-feketék mérlegén.

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Ebben az idényben először fordult elő hétfőn a Szentlőrinccel, hogy nem kapott pontot egy találkozót követően. A Kazincbarcika tudta megállítani Waltner Róbert együttesének száguldását. Most a sereghajtónál javíthatnak a piros-feketék. Ugyan a Békéscsaba eddig egy győzelmet tud felmutatni, összességében a védelme nem a könnyen feltörhető kategória. Kevesebb gólt a liláknál csak a Szentlőrinc és a BVSC kapott.

A Mislenynek az elmúlt négy meccsén diadalmaskodó Kazincbarcika otthonában van jelenése, ahol ha nyernek Kirchnerék, akár az első helyre is felléphetnek. Könnyen alakulhat úgy a forduló, hogy a liga első két helyezettje a két baranyai együttes lesz. Ehhez a Szegednek kell legalább ikszelnie a Gyirmóttal a kék-fehérek sikere mellett.

A 8. forduló programja: Tatabánya–Ajka, Budafok–Soroksár (09. 29., vasárnap, 16.00), Kazincbarcika–Kozármisleny, Békéscsaba–Szentlőrinc, Kisvárda–Csákvár, Bp. Honvéd–BVSC-Zugló, Szeged–Gyirmót (09. 29., vasárnap, 17.00), Vasas–Mezőkövesd (09. 30., hétfő, 20.00).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában