Labdarúgás

7 órája

Felfigyelt a tévé is a Lőrinc remeklésére

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Parádésan kezdte az NB II. 2024/2025-ös idényét az újonc Szentlőrinc SE labdarúgócsapata. Waltner Róbert tanítványainak száguldását eddig csak a válogatott szünet fékezhette meg egy időre, s ezzel az M4 Sport figyelmét is felkeltette. A televíziós közvetítés érdekében minimálisan, de változott az együttes eheti programja.

Az eredetileg vasárnap 16 órára kiírt kazincbarcikai mérkőzést a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága hétfőn 20 órára helyezte át.
Az összecsapás persze nem csak a listavezető kiváló menetelése teszi izgalmassá. A KolorCity Kazincbarcika a 7. fordulót megelőzően épp a második helyet foglalja el a tabellán. A borsodiak három mérkőzést nyertek zsinórban, a Budafokot 5–0-ra, a Gyirmótot 2–1-re, a Tatabányát 7–0-ra verték.

Nem fognak azonban ettől az eredménysortól megrettenni a piros-feketék sem, akik legutóbb a Gyirmót felett úgy diadalmaskodtak 2–0-ra, hogy a hosszabbításokkal együtt gyakorlatilag kilencven percet játszottak emberhátrányban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában