Labdarúgás

2024.08.06. 09:32

Tizenkilenc kupameccsel indul a szezon Baranyában, már ha nem folytatódik a negatív sorozat

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

A Magyar Labdarúgó-szövetség Baranya Vármegyei Igazgatósága kisorsolta a Baranya Vármegyei Kupa 2024/25 idényének első fordulóját. A tavalyi évhez hasonlóan idén is minden felnőttcsapatnak kötelező jelleggel neveznie kellett, így nagy meglepetés lenne, ha mind a tizenkilenc mérkőzésen útjára indulna majd a labda.

Két esztendeje hat, tavaly pedig kilenc találkozó maradt el a nyitányon különböző okok miatt, ráadásul egyet félbe is szakítottak. 

A Baranyai Vármegyei Kupa első körét augusztus 18-án, vasárnap rendezik meg 17.30-tól, majd a második forduló szeptember 4-én, szerdán 17.30-tól lesz esedékes.

A Baranya Vármegyei Kupa első körének párosításai: Kishárságy–Orfű, Hunyadi–Misinai Sasok, Újpetre–Egerág, Baksa–Beremend, Bogád-Pogány–Gyód, Mozsgó–Boda-Diana, Szabadszentkirály–Pellérd, Szigetvár–Kökény, Vajszló–Sellye, Szársomlyó–Lippó, Szajk–Lánycsók, Dunaszekcső–Báta, Hosszúhetény–Sásd, Kölked–Görcsönydoboka, Pécsvárad–Szászvár, Mágocs–Olasz, Bányász–Somberek, Hidas–Palotabozsok, Borjád–Töttös, (mindegyik 08.18., 17.30).

Erőnyerők: Bóly, Harkány, Komló, Mohács, Nagykozár, PVSK, Siklós, Villány, Szederkény, Véménd, Kétújfalu, Ócsárd, Himesháza.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában