Labdarúgás

2024.08.24. 18:16

Kiesett a Mohács a második legrangosabb hazai versenysorozatból

Móga Richárd

Forrás: Mohácsi TE 1888 - Labdarúgás

A hétvégén kezdte volna a vármegye egyes bajnokságot a harmadosztályból kieső Mohács labdarúgócsapata, de mivel a MOL Magyar Kupa első körét korábban sikerrel vette Péter József legényége, így a szombati játéknapon a második fordulóban, hazai környezetben a III. Ker. TVE ellen volt érdekelt az együttes.

Fél óra elteltével vezetést szerzett a vendégcsapat, de ennek ellenére jól tartotta magát a házigazda. Aztán az ötvennyolcadik percben III. Ker. TVE megduplázta előnyét, ráadásul a véghajrá előtt nem sokkal már három találat volt a két brigád között. 

Ezzel a Mohács kiesett a második legrangosabb hazai versenysorozatból.

Mohácsi TE 1888–III. Ker. TVE 0–3 (0–1)
Mohács. Vezette: Altorjay (Balogh B., Csákó). Mohácsi TE 1888: Barabás J. – Kiss I. (Dér, 68.), Mrenka, Károly V., Vég B. – Román (Hock, szünetben), Müllerlei, Aszalós (Mosztbacher, 79.), Tompász (Hetényi, 79.) – Bálint G., Menyhei. III. Ker. TVE: Hajagos – Bekker, Fodor (Erdei, 62.), Vankó, Barczi – Pálvölgyi (Zsembery, 62.), Szabó M. (Polónyi, 79.), Árva, Buda – Bencze M. (Zajtai, 69.), Hegyi.
Gólszerzők: Bekker (30.), Bencze M. (58.), Barczi (75.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában