Labdarúgás

2024.08.17. 20:10

Hogy is van ez? Nem lőtt gólt a Vajszló, mégis továbbjutott a Baranya Vármegyei Kupa első köréből

Móga Richárd

Forrás: Ksk Vajszloi

A hétvégén a Sellye vajszlói vendégjátékával indult a Baranya Vármegyei Kupa 2024/25-ös idénye, ahova a tavalyi évhez hasonlóan idén is minden felnőttcsapatnak kötelező jelleggel neveznie kellett.

Mindkét együttesen érezhető volt a szezon eleji forma, így talán ennek is betudható, hogy nem láthatott gólt a publikum. Ennek ellenére ünnepelhetett a házigazda, hiszen a sorozat szabályainak értelmében döntetlen esetén az alacsonyabb osztályban vitézkedő alakulat jut tovább. 

Vajszló–Sellye 0–0
Vajszló. Vezette: Varga L. (Albert G., Balog Z.).

A Baranya vármegyei Kupa vasárnapra tervezett mérkőzései: Kishárságy–Orfű, Hunyadi–Misinai Sasok, Újpetre–Egerág, Baksa–Beremend, Bogád-Pogány–Gyód, Mozsgó–Boda-Diana, Szabadszentkirály–Pellérd, Szigetvár–Kökény, Szársomlyó–Lippó, Szajk–Lánycsók, Dunaszekcső–Báta, Hosszúhetény–Sásd, Kölked–Görcsönydoboka, Pécsvárad–Szászvár, Mágocs–Olasz, Somberek–Bányász, Hidas–Palotabozsok, Borjád–Töttös.

Erőnyerők: Bóly, Harkány, Komló, Mohács, Nagykozár, PVSK, Siklós, Villány, Szederkény, Véménd, Kétújfalu, Ócsárd, Himesháza.

A második fordulót a tervek szerint szeptember 4-én, szerdán 17.30-tól rendezik meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában