Labdarúgás

2024.08.24. 12:40

Hét percig továbbjutásra állt, de végül kiesett a MOL Magyar Kupából a PTE-PEAC (galéria)

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Ahogy arról korábban is beszámoltunk portálunkon, a PTE-PEAC labdarúgócsapatára kemény ellenfél várt a MOL Magyar Kupa második fordulójának szombati játéknapján, s nem is jött össze a bravúr.

Mindenesetre villámgyorsan megszerezte a vezetést Egri Krisztián legénysége, de sokáig nem sikerült őrizni az előnyt, a fordulást követően pedig egy tizenegyest is értékesített a Nagykanizsa, válasz pedig már nem érkezett.

Ezzel tehát a harmadosztályban sereghajtó pécsi klub már csak a bajnokságra koncentrálhat.

PTE-PEAC–FC Nagykanizsa 1–2 (1–1)
Pécs. Vezette: Gáspár A. (Máyer, Bán K.). PTE-PEAC: Varga D. – Encz, Tornyos (Than, szünetben), Czimmerman, Vinkovic – Horváth M. (Lengyel, szünetben), Schuszter (Gáspár M., 83.), Győri, Nagy J. – Németh M. (Leidl, szünetben), Major (Molnár Cs., 74.). Vezetőedző: Egri Krisztián. FC Nagykanizsa: Mészáros D. – Bence Sz., Kovalovszki, Baranyai (Ekker, 58.), Terbe – Gránic (Szökrönyös, 58.)z, Szabó B., László D., Török L. (Godzsajev-Telmán, 58.) – Vukk (Lakatos Cs., 58.), János N. (Kondor, 74.). Vezetőedző: Gabala Krisztián Ferenc.
Gólszerzők: Czimmerman (7.), illetve János N. (14., 60. – második büntetőből).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában