Labdarúgás

2024.08.30. 10:50

Harmincegy hallgató kezdheti meg a népszerű képzést Kozármislenyben

Móga Richárd

A Magyar Labdarúgó-szövetség Edzőképzési Intézete tizenkét vármegyében és a fővárosban MLSZ Grassroots Alap labdarúgó edzői tanfolyamot hirdetett a 2024-25-ös szezon őszi félévében.

Ami Baranyát illeti, Kozármislenyben indul a tanfolyam szeptemberben, aminek felvételijét a közelmúltban tartották negyvenhárom jelentkező részvételével. Egy gyakorlati felvétellel, valamint egy szóbeli elbeszélgetéssel indult a nap, majd az eredmények ismeretében a felvételiztető bizottság egy sorrendet állított fel Huber Gábor és Major Ádám Régiós Klubfejlesztési Mentorok vezetésével.

A felvételizők azóta már tájékoztatást kaptak emailben, s eldőlt, hogy összesen harmincegy hallgató kezdheti meg a szeptember 2-án induló képzést. A hallgatóknak kilenc tanfolyami napot kell teljesíteniük, ahol szakmai és gyakorlati oktatásokon/foglalkozásokon sajátíthatják el a sportág ”edzői alapjait”. A megszerzett tudásukról a tervek szerint december 9-én kell majd számot adniuk, ugyanis akkor lesz az intenzív képzés elméleti és gyakorlati vizsgája.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában