Labdarúgás

2024.08.09. 09:16

Fradistákkal emlékeznek az elhunyt sportolókra Szigetváron

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Ahogy azt az elmúlt évek során is megszokhattuk, szeptember 7-én megemlékezéstől hangos Szigetvár városa. Az idei esztendő során viszont nemcsak a hőssé vált Zrínyi Miklós szigetvári kirohanásáról emlékeznek meg, hanem azokról a közel vagy régmúltban elhunyt sportolókról is, akik sokat tettek a helyi sportért, legyen szó bármilyen sportágról. 

Az ő emlékük előtt tisztelegnek egy gálamérkőzéssel, aminek keretein belül a ZMSE a Ferencváros Öregfiúk csapata ellen mérkőzhet meg. Így a kilátogatók találkozhatnak többek között Mucha Józseffel, Fischer Pállal, Horváth Péterrel és Kardos Ernővel is. Az pedig külön öröm, hogy hagyományteremtő céllal rendezik meg szeptember 7-én 16 órától az eseményt. 

– A sportpálya mellett egy kis elkülönített részen várjuk minden sportolóinkra emlékező hozzátartozót, szimpatizánst egy-egy emlékgyertya meggyújtásával, egy képpel, melyek előtt a mérkőzés kezdete előtt egy perces néma csenddel tisztelgünk – olvasható az esemény főszervezőjének, Rack Róbertnek közleményében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában