Labdarúgás

2024.08.27. 12:24

Elkészült a megyei kupa 2. fordulójának programja

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Kisorsolta a Baranya vármegyei Kupa 2. fordulójának párosításait a Magyar Labdarúgó-szövetség Baranya Vármegyei Igazgatósága.

A nyolc versenyben lévő megye I.-es együttesből a Villány a Beremendet, a Siklós a Misinai Sasokat, a Bóly a Kisharságyot, a Mohács a Bogád-Pogányt, a PVSK a Szigetvárt, a Komló a Pécsváradot, a Nagykozár Olaszt, míg a Harkány a Borjádot kapta. Így két megyei II. osztályú, és hat megye III-as gárdának kell megpróbálnia átjutni a kupatavaszra egy megyei élvonalból érkező ellenféllel szemben.

Persze lesz ligán belüli csata is, így például a két megye II.-es együttes, a Somberek és a Kétújfalu egymással mérkőzik a fordulóban.

A 2. forduló párosítása (09. 04., 17.30): Szársomlyó SE–K. Ócsárd SE, Beremendi Építők–Villány TC, Sásd VSK–Himesházi KSE, Misinai Sasok MLE–Alpassport Siklós, Borjádi SE–Gyógyfürdő Harkány, Kisharságyi SE–Bólyi SE, Egerág SE–Véménd KSE, Bogád-Pogány SE–Mohácsi TE 1888, Olasz Község 2022 SE–Nagykozár KSE, Mozsgó SE–Szederkényi SE, Kaitz Agro Somberek SK–Kétújfalui SE, BFA Szigetvár–PVSK, Pécsváradi Spartacus SE–Sport36 Komlói Bányász, Vajszló KSK–Szabadszentkirályi FE, Kölkedi SE–ESE Hidas, Báta KSE–Szajki SE.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában