Kosárlabda

2024.08.19. 08:34

A 2028-as olimpia hajtja a Rátgéber Akadémia növendékét, Juhász Dorkát

Móga Richárd

Forrás: Juhász Dorka Instagram

A sikertelen olimpiai kvalifikáció mindig is fájó pont lesz, de ma már motivációt jelent; előre kell nézni, és cél a 2028-as Los Angeles-i olimpia – jelentette ki Juhász Dorka, a magyar kosárlabda-válogatott játékosa, a Minnesota Lynx bedobója a Washington Mystics elleni újabb győztes mérkőzés alkalmával szombaton, az amerikai fővárosban. 

A Rátgéber Akadémia növendéke az MTI-nek elmondta, hogy a következő négy évet arra fordítja, miként tud játékosként fejlődni annak érdekében, hogy Los Angelesben a magyar válogatott résztvevője legyen az olimpia kosárlabdatornájának. Jelezte, hogy a következő időszak a válogatott egésze számára is nagyon fontos lesz. – Lépésről lépésre fel kell építenünk – fogalmazott. 

A Minnesota Lynx 19 győzelemmel és 8 vereséggel jelenleg a harmadik helyen áll az észak-amerikai profi női kosárlabdaligában, ami jelenleg rájátszást ér a szezon zárószakaszában.

A teljes cikk ITT olvasható.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában