Labdarúgás

2024.07.23. 10:15

Tősgyökeres pécsi labdarúgót igazolt a Tatabánya

Móga Richárd

Forrás: OPUS TIGÁZ Tatabánya/Facebook

Az elmúlt időszakban a Csíkszereda labdarúgócsapatának eredményességéért küzdött a tősgyökeres pécsi labdarúgó, Jelena Richárd, a következő idényben viszont Magyarországon fog szerepelni, méghozzá a Merkantil Bank Liga NB II.-es bajnokságban érdekelt OPUS TIGÁZ Tatabánya színeiben.

Jelena az elmúlt négy esztendőt a román labdarúgó másodosztályban töltötte, ráadásul május végén nagy esély volt az élvonalba való feljutásra is, de végül a Dinamo Bukarest ünnepelhetett (2–0 összesítésben). A baranyai sportoló korábban megfordult a PVSK, a Góliát, a Kozármisleny, az MTK, a PMFC, a Honvéd, a Paks, a Csákvár, a Zalaegerszeg, a Mosonmagyaróvár, valamint a Kisvárda együttesében is, így a tapasztalata aranyat érhet Tatabányán.

– Dragóner Attila részletesen felvázolta a klub terveit, melyek vonzóak voltak számomra, és segítettek döntésemben. Barátságosan fogadtak, nagyon szimpatikus mindenki. Várom már az első edzést és bízom benne, hogy hozzá tudok járulni a csapat sikereihez. Az a célom, hogy minél több gólt szerezzek és gólpasszokat adjak – nyilatkozta a klub hivatalos oldalának Jelena Richárd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában