Rekordkísérlet

2024.07.06. 16:55

Nagy elánnal vetették bele magukat a fürdőzők a pisztolypárbajba

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Idén is meghirdette az Országos Vízipisztoly Csatát a Magyar Fürdőszövetség, amelyen a tavaly felállított 5900 fős rekordot szerette volna megdönteni. A teljes országot lefedő akcióban idén 39 strand vett rész, köztük a pécsi Hullámfürdő, ahol a vállalkozó kedvet azzal is szerették volna serkenteni, hogy az első száz érkezőt ingyen beengedték volna strandolni. Erre végül nem volt szükség, mivel a jegyzőkönyv szerint negyvenöten vetették magukat a medencébe és a csatába. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a megjelentek 14 órától ne óriási elánnal lövöldöztek volna 15 percen keresztül. Hogy sikerült-e felállítani új csúcsot az csak később derül ki, ha a Magyar Rekordszövetség regisztrálta az online összeköttetésben lévő 39 helyszín résztvevőit. Azonban, ha nem is sikerült új rekordot összehozni, a mosolyogva csatázók remek élménnyel lettek gazdagabbak.

Frissítés!

A budapesti Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő, a II. Országos Vízipisztoly Csata versenyközpontja közleménye szerint végül nem jött össze az új rekord az egy időben történő vízipisztolyozásban. Négyszázzal voltak kevesebben idén a vállalkozó kedvűek, mint egy évvel korábban, azaz most 5500-nál megállt a számláló.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában