Megvolt az első edzőmeccs

2024.07.06. 17:09

A harmadik percben vezetett, de kikapott a Misleny

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Lejátszotta első nyári felkészülési meccsét Kaposváron a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata az NB II.-re edzve. Pinezits Máté együttese már a 3. percben vezetést szerzett Földi találatával, de nem sokat kellett várnia a hazaiak egyenlítésére. Ezt követően Babinszky az első és a második félidőben is betalálva duplázott, míg Hegedűs csak a hajrában tudta kozmetikázni a kék-fehérek számára az eredményt.

Kaposvári Rákóczi FC–HR-Rent Kozármisleny 3–2 (2–1)
Labdarúgó felkészülési mérkőzés. Kaposvár, Rákóczi Stadion, 230 néző.
Kaposvár: Horváth F. (Mikler D., a szünetben) – Heil (A. Mazzonetto, a szünetben), Füredi, Hadaró (Kis-Fónai, 39.) – Görög (Szabó M., 60.), Szederkényi, Horváth B. (Pintér M., 60.), Balla (N. Mazzonetto, 60.), Pusztai – Zoltán R. (Ötvös, 60.), Babinszky (Mayer M., 60.). Vezetőedző: Székely Tibor.
Kozármisleny 1. félidő: Oroszi – Beke P., Molnár K., Horváth D., Turi – Kozics, Major – Földi, Pesti, Kirchner – Horváth P. II. félidő: Lékai – Schuszter, Hegedűs L., Nagy E., Kis K. – Vogyicska, Lépő (Hegedűs T., 70.) – Kiss B., Ambach (Horváth Z., 70.), Kócs-Washburn – Daru. Vezetőedző: Pinezits Máté.
Gólszerzők: Zoltán R. (12.), Babinszky (33., 54.), ill. Földi (3.), Hegedűs T. (78.).
Pinezits Máté: – Első körben szeretnék gratulálni a Kaposvárnak, amely szép, kulturált focit játszik Székely Tibor irányításával. Az elmúlt két hétben nagy terhelést kaptak a srácok, így az első edzőmeccsen láthattuk, mik azok a dolgok, amik fáradtság mellett nem működnek. Szerencsére sok helyzetet dolgoztunk ki, sokszor szereztünk magasan labdát, viszont nem tudtuk befejezni a lehetőségeket. Védekezésben sok olyan elcsúszásunk volt, ami a frissesség hiányának köszönhető. Az első edzőmérkőzésen kaptunk egy olyan képet a csapatról, aminek függvényében tudunk tovább dolgozni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában