Labdarúgás

2024.06.18. 18:23

Edzőt vált a feljutás kiharcolása után a Szentlőrinc

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Egy nappal azt követően, hogy a HR-Rent Kozármisleny bejelentette, elválnak útjai Aczél Zoltán vezetőedzővel, a másik baranyai NB II.-es labdarúgócsapatnál is úgy döntöttek, hogy váltanak.

Az NB III.-ban egyetlen vereséget szenvedő, bajnoki címet szerző, majd sikeres osztályozót vívó Szentlőrinc SE-t a másodosztályban már nem Pichler Gábor fogja csatába vezetni.

– Szeretném megköszönni Pichler Gábornak, hogy az elmúlt több mint tíz esztendőben nem csak a menedzsmentben segített, hanem a szakmai munkánk fejlődéséhez is hozzájárult, nem utolsósorban pedig ebben a szezonban elérte a kitűzött célt a felnőtt csapatunkkal! Szeretném, ha a jövőben klubvezetőként dolgozna a szentlőrinci futballcsapat életében! – fogalmazott Kovácsevics Csaba tulajdonos az egyesület közleményében.

Pichler Gábor további szerepvállalásáról még tartanak az egyeztetések, ahogyan a következő tréner kilétét sem fedte fel egyelőre a klub.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában