Kosárlabda

2024.05.07. 09:23

Miden buzdító hangra szüksége lesz a Panthersnek

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Hatalmas pofont kapott a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata az Újbuda MAFC otthonában az NB I. B. Piros-csoportjának második döntő mérkőzésén szombaton, de máris talpra kell állnia, megrázni magát, s egy újabb menetre ringbe szállni kedden 18 órakor. Jelen pillanatban létfontosságú a Panthers számára, hogy a három győzelemig tartó széria harmadik meccsét megnyerje, hiszen ha hátrányba kerül, akkor a fővárosban véget is érhet a párharc az élvonalba jutásért.

Ráadásul a Vasúton egyre inkább látszik, hogy fontos lenne mihamarabb elérnie azt a két győzelmet, ami kell a bajnoki címhez, mert Hortiékon kiütközik már a fáradtság, s talán többen nincsenek is tökéletes fizikális állapotban.

Most viszont a riválisnál a lélektani előny az 51 pontos sikert követően, s ezen a gáton talán csak a szurkolótábor lendítheti át a Pécset. Ha olyan hangulat lesz kedden is a Lauber Dezső Sportcsarnokban, mint az első meccsen volt múlt szerdán, akkor elképzelhetetlen, hogy a Panthers ne harcoljon az utolsó lélegzetéig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában