Labdarúgás

2024.05.19. 19:08

Horváth repítette a Mislenyt volt csapata ellen

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Újra fölényes győzelmet aratott a már biztos kieső Siófok ellen a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata az NB II. 33. fordulójában. A mislenyiek a 41. percben vették be először a vendéglátó kapuját, Horváth Péter egy balról érkező átadással fordult a tizenhatoson belülre, majd a háló bal alsó sarkát rezgette meg. 

A támadó nem ünnepelte a volt csapata ellen szerzett találatát. Ez azonban nem akadályozta meg, hogy még a szünet előtt újabb gólt szerezzen. Molnár Ádin jobbról érkező beadását fejelte közelről a kapuba.

A második félidőben aztán Kirchner büntetője tette ki a mondat végére a pontot. Varjas kezezése után lőtt középmagasan a kapu közepébe. 

BFC SIÓFOK–HR-RENT KOZÁRMISLENY 0–3 (0–2)
Labdarúgó NB II., 33. forduló. Siófok, Városi Stadion, 300 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán (Ország Péter, Nagy Viktor)
SIÓFOK: Hutvágner – Major G., Vékony, Debreceni Z., Varga B. – Varjas Z., Tóth B. (Svedjuk, 57.) – László D. (György N., 76.), Nemes M. (Szaka, 79.), Balogh B. (Németh B., 57.) – Girsik (Schildkraut, 57.). Vezetőedző: Jeney Gyula
KOZÁRMISLENY: Lékai S. (Ipacs, 75.) – Beke P. (Nagy E., a szünetben), Ikonomu, Horváth D. – Schuszter (Vogyicska Bálint, 87.) Major S., Kozics (Tóth Z., 62.), Molnár Á., Turi T. – Horváth P. (Daru, 76.), Kirchner. Vezetőedző: Aczél Zoltán
Gólszerző: Horváth P. (41., 45+1.), Kirchner (55. – büntetőből)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában