Labdarúgás

2024.05.07. 11:10

Ezt hogyan? Négy gólt lőtt a baranyai együttes, mégis nagy pofont kapott

Móga Richárd

Fotó: Imre György

Az előző fordulóban a Hosszúhetény és a Palotabozsok már megnyerte a maga csoportját az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei III.-as bajnokságban, de a Csík-csoportban továbbra is kiélezett a küzdelem a Misinai Sasok és a Vajszló között. 

Különösebb meglepetés nem is történt a hétvégén, minkét fél könnyedén begyűjtötte a három pontot. Az előbbi a Gyódnak hintett egy hatost, míg a listavezető Vajsz­ló kilencet vágott hazai környezetben a Kökénynek. 

A Czibulka-csoportban a Bogád-Pogány aratta a legnagyobb győzelmet, a Hidas pedig fordulatos mérkőzésen, a kilencvenedik percben szerezte meg a győztes találatot. A Dárdaiban a Görcsönydoboka kapta a legnagyobb pofont, de vélhetően a Geresdlak is hamar feledné ezt a huszonegyedik fordulót. 

Czibulka-csoport (12 csapat), 21. forduló: Sásd–Bányász 3–0, Mágocs–Hosszúhetény 1–2, Szászvár–Hidas 2–3, Orfű–Újpetre 1–4, Olasz–Egerág 2–1, Szalánta–Bogád-Pogány 0–5. 
Csík-cs. (12), 21. forduló: Misinai Sasok–Gyód 6–1, Mozsgó–Pellérd 4–1, Szigetvár–Kishárságy 8–4, Hobol–Baksa 1–4, Szabadszentkirály–Nagydobsza 4–5, Vajszló–Kökény 9–0. 
Dárdai-csoport (10), 21. forduló: Dunaszekcső–Borjád 2–4, Lippó–Báta 2–0, Kölked–Görcsönydoboka 6–0, Geresdlak–Babarc 0–5.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában