Labdarúgás

2024.03.16. 09:00

Az „erő és az akarás” megvan a PMFC-ben

Vízválasztó mérkőzés jön a PMFC számára a labdarúgó NB II. 25. fordulójában, hiszen már csak egy ponttal van az együttes a kiesőzóna felett, s egy közeli riválishoz, a Csákvárhoz utazik vasárnap 17 órára. A HR-Rent Kozármisleny 14 órától a sereghajtó, Mosonmagyaróvárt látja vendégül, s próbálja ellene erősíteni helyét.

Kvanduk Bence

A HR-Rent Kozármislenyhez nincsenek olyan közel a riválisok, mint ahogy Miknyóczkit és a PMFC-t üldözik

Fotó: Laufer László

Nem hibázhat hétvégén a HR-Rent Kozármisleny, hiszen az eddig mindössze két győzelmet elérő sereghajtó, a Mosonmagyaróvár érkezik hozzá. A tabellán elfoglalt hely, a korábban történtek viszont nem tévesztheti meg Horváth Dánieléket, az utolsó percig koncentráltan kell teljesíteniük. Bizonyítja ezt, hogy legutóbb sem bírtak el az Óvárral, akkor a 93. percben válaszolt Tóth Zoltán találatára a vendéglátó, s így értékes pontokat vesztettek a kék-fehérek.

HR-Rent Kozármisleny
A HR-Rent Kozármislenyhez nincsenek olyan közel a riválisok, mint ahogy Miknyóczkit és a PMFC-t üldözik
Fotó: Laufer László

A HR-Rent Kozármisleny után lép pályára a PMFC

A PMFC a megyei riválist követően lép pályára Csákváron egy újabb létfontosságú meccsen. Egyfelől a pécsiek megőriznék a helyüket a kieső pozícióban lévőkkel szemben. Másfelől egy közvetlen riválist ránthatnának vissza, hiszen a vendéglátó is csupán csak három egységgel előzi meg a piros-feketéket.

– Elszántan dolgozunk azért, hogy eredményesebbek legyünk, az utóbbi fordulókban sokszor tényleg csak egy kis szerencse hiányzott – nyilatkozta a PMFC felületein a legutóbb pontot érő gólt szerző Hudák. – Mindenki azon van, hogy a tavasz végén megnyugtató helyen zárjunk. Vannak hiányzóink, ennek ellenére személy szerint pozitívan tekintek előre. Készülünk az újabb fordulóra, és a győzelem reményében megyünk majd. A jelenlegi helyzetet tekintve nagy szükségünk volna a három pontra. Érzem a csapatban az erőt, és azt a küzdeni akarást, amit legutóbb hazai pályán kilenc játékossal is véghezvittünk.

A vasárnapi program: HR-Rent Kozármisleny–Mosonmagyaróvár, Siófok–Ajka, Gyirmót–Vasas, BVSC-Zugló–Kazincbarcika, Nyíregyháza–Szeged, Bp. Honvéd–Soroksár (14.00), Csákvár–PMFC, Tiszakécske–Budafok, Szombathely–Győr (17.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában