Labdarúgás

2023.11.25. 16:00

Rögtön háborúba vezeti Kulcsár Árpád a PMFC-t

A válogatott szünetet követően újra beröffentik a labdarúgó NB II.-t, s a pontvadászat 16. körének már kinevezett vezetőedzővel megy neki a PMFC is, amely vasárnap 13 órakor a Budafokot fogadja. A HR-Rent Kozármisleny később, 17.00-kor kezd majd a Siófok ellen.

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Rögtön háborúba vezetheti a PMFC-t Kulcsár Árpád, hiszen a Budafok elleni csatának komoly tétje lesz vasárnap. A két gárda egyaránt 19 egységet gyűjtött eddig, csak a pécsiek harmadannyi góllal tették ezt, mint a másik piros-fekete gárda. Most ezen a trenden változtatna a Pécs, ehhez viszont a helyzet kihasználáson komolyan javítani kell. Persze az elmúlt két hétben volt rá ideje a játékosoknak és a stábnak a játék ezen elemén dolgozni. Ráadásul egy siker nem csak egyetlen pozíciónyi javulást jelenthetne Szabó Mátééknak.

Eközben a HR-Rent Kozármisleny folytathatja kiváló teljesítményét egy kiesőjelölt ellen, hiszen a 16. helyezett Siófok látogat a kék-fehérekhez. Azt azonban el se kell mondani, hogy sokszor éppen ezek, a kötelezőnek tűnő győzelmek a legnehezebbek. A mérkőzés emellett egy különleges momentummal is szolgálhat, hiszen Horváth Péter idén már a mislenyi mezt ölti majd fel ezen a találkozón, aki korábban éveken át szolgálta a Balaton-partiakat, s Tóth Zoltán is szerepelt náluk.

– Egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk – jelentette ki a Misleny támadója. – Egyre jobb teljesítményt nyújtanak az elmúlt időszakban. Biztos vagyok benne, hogy egy masszív védekezésből próbálnak majd kontrázni. Mentálisan és futballban is maximálisat kell nyújtanunk.

A vasárnapi program: PMFC–Budafok, Csákvár–Nyíregyháza, BVSC-Zugló–Tiszakécske, Gyirmót–Bp. Honvéd, Kazincbarcika–Soroksár, Mosonmagyaróvár–Szeged (mind 13.00), HR-Rent Kozármisleny–Siófok, Ajka–Szombathely (mindkettő 17.00).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában